ACHC

Cary, NC

This 26,000 two story office building is a new corporate headquarters for the Accreditation Commission for Health Care (ACHC).  We provided a full design solution starting with sight planning, progressing through programming, and moving into full interior and exterior building design.  The building is a direct reflection of the client with its traditional basis of design balanced with a modern aesthetic. Situated on the edge of a steep forested ravine a large two story glass gathering space was designed to maximize the views for the employees and provide direct access to an outdoor patio space for leisure.  Since the company is growing fast the floor plan was maximized for future growth possibilities.  Open office space was balanced with hard walled offices and located strategically to maximize daylighting for the employees.  Features include a two story lobby, large training room, executive board room, fitness center, and a two story gathering space with monumental stair.

Project Scope

  • 26,000 SF
  • Build to Suite
  • Completed 2012
  • Architecture
  • Interior Design
  • Landscape Architecture